Hranivac sa svezim izborom

Piće iz uobičajeno korištene opreme za transport i doziranje sirovih materijala su vijčani dodaci, koji se nazivaju i transportni uređaji. Nalazimo ga gotovo u svakom pogonu za proizvodnju suhe tvari, ali ne samo to. Mjesta na kojima se koriste hranilice su daleko i nemoguće ih je sve nabrojati.

Umetač vijaka je alat koji omogućava transport različitih vrsta prašine, vrlo ograničeno na zrna velike granulacije. Zahvaljujući njegovim nastupima su jako krupni. Dodatna prednost ovog rezultata je činjenica da se transport tih prašina može izvesti i u veličini i pod uglom.

Postoji podjela vijčanih transportera na cevne i trovalne transportere. Njihova važnost ocjenjuju veću izdržljivost i - što je unutra - veću efikasnost. Što se tiče transportnih korita, njihova velika prednost je činjenica da oni odlaze na daske kako bi pristupili transporteru, što je obavezno u slučajevima kada moramo kontrolirati put transporta.

http://psoriasis-cream.eu PsorilaxPsorilax - Poboljšajte stanje kože i pobedite sa psorijazom!

Pri dizajniranju vijčanih transportera koristi se efikasnost prvog sata. Dobro odabrani proizvodi i specifična konstrukcija jamče dug vijek trajanja takvog alata i pouzdanost, čak i pri uspješnom premještanju teških abrazivnih materijala.

Velika je činjenica da su vijčani transporteri, međutim, napravljeni prema pojedinačnim smjernicama koje daje korisnik. Posebno je važna duljina i veličina uređaja, ali i lokacija ulaza i izlaza i podešavanje kuta nagiba. Pojačane verzije dodavača često se dobijaju zbog položaja opreme u posebno teškim uvjetima.

Zanimljiva je velika površina područja u kojima se hranilica može koristiti. Također je važno otkriti ih u betonskim postrojenjima, pećima za grijanje i u prehrambenoj industriji. Vrlo često ćete ih dobiti kod obrade zrna, samo na modelu za njegovo prozračivanje ili čišćenje. Uvijači za vijake također su voljni uzgajivači koji im miješaju i hrane suhe životinje.